A Fiat 500 felni készlet modelljei különbözőek

A futómű a gépjárművek egyik legfontosabb eleme, hiszen nem mindegy, hogy milyen keréktárcsák és gumiabroncsok vannak felszerelve. Az olasz autók mindig is közkedveltek voltak a magyar vásárlók körében, de manapság már a romániai székhelyű Dacia gyártmányok is egyre inkább elterjedőben vannak hazánkban. Előbbihez kapcsolódóan feltétlenül említést érdemelnek a Fiat 500 felni alumíniumból vagy könnyűfém ötvözetből készült változatai megtalálhatóak a felhasználóbarát alu-felni.eu webáruházban, számos más gépkocsira való termékkel együtt. Az ár-érték arány mindegyik esetében jó, a beszerzésük hosszútávon megtérülő befektetés.

A kompatibilis Fiat 500 felni modellek különböznek egymástól, nemcsak kivitel és szín tekintetében, hanem az alapparamétereik tekintetében is. Rendelés előtt mindenképp tisztában kell lenni az adott darab méreteivel, szélességével, átmérőjével, az osztókörrel és a furatszámokkal, továbbá az ET szám milyensége sem mellékes az effektív tapadás szempontjából. A kiválasztott Fiat 500 felni természetesen szettben áll az érdeklődők rendelkezésére. 4 darabos a készlet, ami tartalmazza a logóval ellátott kupakokat, a krómszelepeket és szükség esetén a központosító gyűrűket is.

Sokféle Dacia Lodgy felni van a felhozatalban

Hazánkban talán a legtöbb keréktárcsa és gumiabroncs az állandóan frissülő kínálattal rendelkező webshopban található, elfogadható áron és sokféle dizájnban. Fellelhető a webhelyen az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Dacia Lodgy felni is. A könnyebb választás érdekében, az oldalon található keresővel leszűkíthető a termékcsalád, ki lehet választani a pontos típushoz megfelelő méretű és beosztású keréktárcsát.

Mindegyik Dacia Lodgy felni esetében a paraméterek külön-külön fel vannak tüntetve és a mellékelt fotón látszik az adott darab kivitelezésének milyensége és a színe. A Dacia Lodgy felni felszereléséhez nélkülözhetetlen egyéb kellékek, mint a csavarok, nincsenek az alapárban, viszont a régieket is lehet használni. Tehát ez is egy opcionális kérdés, amit vásárlóként szabadon dönthetünk, de tanácsért mindig fordulhatunk a szakértőkhöz.