A Janome varrógép rövid bemutatása

A modern termék nemcsak kinézetében, hanem funkcionalitásában is nagyban különbözik antik társaitól. A Janome varrógép a nagyszerűen megtervezett elektromechanikus vezérlése miatt, óriási népszerűségre tett szert. A gép használata rendkívül egyszerű.

A varrási folyamat simán, rezgés nélkül történik. Ennek a kiváló modellnek nem jelentenek problémát a sűrű és a vékony szövetek sem. A tű befűzője kényelmes és a sebesség is egyszerűen beállítható. Nem hagyja ki a sorokat és a cérnában sem tesz kárt. A működése csendes, ezért nem zavarja a környezetét. A váz fémből készül, kizárólag a kivehető panel kapott műanyag alapot. A Janome varrógép hüvelye és a tű között nagy távolság van, ebből adódóan megkönnyíti a vastagabb, szélesebb szövetekkel való munkát.

Világítással is rendelkezik, ami a jó látásviszonyokért felel. Ezzel a géppel nem lesz nehéz feladat megtanulni varrni. Az internetes áruházak igény szerint a házhozszállítást is vállalják, így a Janome varrógép egy lépés nélkül a birtokába kerülhet a megbeszélt időpontban.