A minőségi fűmagok vetése egyszerű

Sokan vannak, akik panaszkodnak, hogy a nyári időszakban mekkora forróság van, amit alig bírnak elviselni. Ezzel semmi probléma nem lenne addig a pontig, amíg a tágas udvart nem betonnal öntenék le a gondos gazdák, hanem teret engednének a természetnek. Már rendelkezésre állnak olyan kiváló fűmagok, amelyek gyors növekedésükkel és ellenálló képességeikkel egyszerűen remek lehetőségeket nyújtanak.fűmagok

A zöld felület erőteljes párologtató hatással rendelkezik, ami a tikkasztó melegben több fokkal lecsökkentheti az udvar hőmérsékletét. A mikroklíma szabályozó hatása révén, ideális környezeti feltételek alakulnak ki. A fűmagok lehetnek fénykedvelőek vagy árnyéktűrőek, fajtájuktól függően.

A kertesontozes.hu weboldalon kedvünkre válogathatunk a Barenbrug Shadow Gazon, Sport Classic, Solide Universal, a Hesa Elka típusok között. Tudjunk meg ezekről többet és döntsünk amellett, amelyik a leginkább alkalmas a célunk kielégítésére! A fűmagok elvetése viszonylag egyszerű feladat, hiszen csak ki kell szórni az előre elkészített talajba és megöntözni, hogy minél hamarabb szárba szökjenek.