Az AHAVA arckrém felfedi a rugalmas bőrt

Burkolja be bőrét páratlan hidratáltságba éjjel-nappal, az Ahava által használt formulákkal, amiket a bőrtípusok és bőrproblémák széles skálájára terveztek! A puha és kényelmes nappali hidratáló AHAVA arckrém Osmoter-ből készült, ami a holt-tengeri ásványok jellegzetes keveréke, ami bizonyítottan növeli a bőr nedvességtartalmát.

Kiegyensúlyozza a normál és száraz bőr nedvességtartalmát, rugalmassá, puhává és ragyogóvá varázsolja. Ez az egész nap hidratáló AHAVA arckrém a holt-tengeri ásványok jellegzetes keveréke mellett, a szodomai alma kivonatait is tartalmazza, ami a kozmetikai iparban még soha nem használt növény. A szodomai alma öregedésgátló tulajdonságairól ismert. Láthatóan formálja az arc kontúrját, segít csökkenteni a mély ráncok megjelenését, megcélozza a volumenvesztést és felfedi az újonnan hidratált, telt és rugalmas bőrt.

Az AHAVA arckrém klinikailag bizonyítottan 56,8%-kal növeli a bőr nedvességtartalmát, már 8 óra elteltével, 4 hét elteltével pedig a ráncok 21,7%-kal kevésbé mélyek.