Az Immergas Soline EV 23 a legjobb választás

Napjainkban, az emelkedő gázárak nagyon megnehezítik az otthonaink fűtését, ezért a vegyestüzelésű kazánok bizonyulnak a legjobb választásnak, mivel függetlenek tudunk lenni az energia szolgáltatóktól.

Immergas soline ev 23

 

Cégünk már számtalanszor bebizonyította, hogy kiváló minőséggel dolgozik, ami az Ön megelégedésére válik. Korábbi vásárlóink elmondásai szerint, bőven a garancia lejárta után is tökéletesen működik minden tőlünk vásárolt kazán. Az Immergas Soline EV 23 elismert világmárka, amit a nagy eladások száma is bizonyítja.

A márka népszerűsége abban is rejlik, hogy szénnel és fával egyaránt lehet tüzelni benne. Az Immergas Soline EV 23 vegyestüzelésű kazán fűtőteljesítménye 23 kW, 3 tagos öntvényből készült, ami biztosítja az egyenletes hő elosztását, így a lakásában kellemes légkör uralkodik majd. Kezelése egyszerű, nem igényel szakértelmet, biztonságos a tárolása a ház bármelyik részén. Speciális rozsdamentes külső bevonata lehetővé teszi, hogy évek múltán is megőrizze újszerű állapotát. Kiváló szerelőink a rendszer ellenőrzését is vállalják.