Bambuszrost az omlósabb süteményekhez

Sokan úgy gondolják, hogy az ételek térfogatnövelő összetevői közé kizárólag a hírhedt E-betűs élelmiszeradalékok sorolhatóak, amelyektől jobb óvakodni. Ha ezen a véleményen vagy, akkor ideje megismerkedned az olyan természetes alapanyagokkal, mint amilyen a tészták állagát omlóssá, lággyá varázsoló bambuszrost!

Ez a lisztállagú növényi rost, a szerkezetének köszönhetően képes megkötni a vizet, ebből adódik a duzzasztó hatása, ami igen népszerűvé teszi a háziasszonyok körében. De nem ez az egyetlen ok, amiért a bambuszrostot mindenképpen érdemes kipróbálnod. Ez a különleges alapanyag látványosan javít a sütemények állagán, így könnyebben szeletelhetőek és az eltarthatósági idejüket is meghosszabbítja. Így nem kell azon keseregned, hogy a bambuszrosttal készített ízletes desszertedből néhány darab a kukába kerül.

A gluténmentes és vegán termékek virtuális kereskedésében, a Lisztmix online áruházban természetesen ez a kitűnő minőségű árucikk is megtalálható, 250 grammos kiszerelésben vásárolhatsz belőle akár több csomaggal.