Bioco Ginkgo Bioba a szellemi épségért

A ginko biloba hozzájárul a szellemi épséghez, az időskori memória és agyműködés támogatásához, a keringési rendszer normál működéséhez. Támogatja a megfelelő véráramlást. A Bioco Ginkgo Biloba a páfrányfenyő hatóanyagokra standardizált kivonatát tartalmazza. A ginkgo biloba növeli a mentális teljesítőképességet, hozzájárul a jó közérzethez.Bioco Ginkgo Bioba

A kínai orvoslásban fejfájás, migrén, fülzúgás és hallásgyengülés ellen is alkalmazzák. A jégkorszakot átvészelő, legalább ezer évet élő, leginkább leveleiről híres ősi növényfaj flavonoidjai jó értágítók, javítják a bőr és izmok vérellátását. Kiváló antioxidáns, használják öregkori elbutulás és Alzheimer-kór ellen is. Kivonat, tabletta és tinktúra formájában is kapható.

A Bioco Ginkgo Biloba a hatóanyagokat magas, 120 grammos mennyiségben tartalmazza. Az ajánlott napi adag 1 tabletta, bő folyadékkal bevenni. Várandós vagy szoptató nőknek nem ajánlott, cukorbetegek csak orvosi konzultáció után, jóváhagyással alkalmazzák, mert a készítmény hatással lehet a vércukorszintre.