Eljött a Dunlop téli gumi ideje

Az emberek a gépjárművezetői engedély megszerzésével együtt nagyon sok információt sajátítanak el, így biztosan azt is tudják, hogy a nyári és téli időszakban ajánlott lecserélni a gumikat. A Dunlop téli gumi mindenkinek megfelelő lehet, hiszen nagyon sok méretben megtalálhatjuk ezeket a gyártmányokat.

Cserélje le nyári gumiját Dunlop téli gumi abroncsra

Cserélje le nyári gumiját Dunlop téli gumi abroncsra

A téli gumi azért másabb, mert az anyaga sokkal különlegesebb, mint a nyárié, továbbá a mintázat is sokkal kidolgozottabb, mert lamellákban is bővelkedik. Egy átlagos számmal meghatározva a Dunlop téli gumi is legalább 1500 lamellát tartalmaz. Ezek a kis minták elősegítik a kellő tapadást azáltal, hogy szétnyílnak, ebben pedig az autó súlya segít. Ahogyan minden abroncson, így a Dunlop téli gumi felületén is megtaláljuk természetesen a márkanevet, a gumi szélességét, magasságát, a belső átmérőjét és a gyártási évet is, amelyben készült.

Azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy ezeken a téli abroncsokon nem éri meg spórolni, mert adott helyzetben az életünk is múlhat a megfelelő tapadáson. A Dunlop téli gumit megtalálja a www.autogumiplaza.hu webshopban is.