Ezt biztosan nem tudta a baba bicikliről

Sok felnőttnek úgy tűnik, hogy a pedál nélküli kerékpárral szinte lehetetlen közlekedni. De ez egyáltalán nem így van. A baba bicikli könnyen helyettesítheti a rollert és a hagyományos kerékpárt, főleg a gyerekek korai életkorában. Ez az eszköz valójában a figyelem, a gondolkodás és a gyermekek izmainak meglehetősen gyors fejlődését teszi lehetővé.baba bicikli

Jelentősen csökkenti a reakcióidőt és serkenti a koordinációt. Mindezen előnyök mellett, a kicsik szokatlan izgalommal és örömmel töltik a szabadidejüket a baba biciklin. Eleinte a pedál nélküli bicajokon tett utak hasonlítanak a futáshoz vagy a magabiztos járáshoz. Később viszont a gyermeknek gyorsan megjön a bátorsága, az ügyessége, növekszik a sebessége és szó szerint a második vagy a harmadik napon már képesek lesznek megtartani az egyensúlyukat.

Ezután, meglepő módon, a baba biciklivel bármilyen kisebb nehézség nélkül is nagy távolságokat és egyenetlen utakat fog legyőzni, amelyekkel egyszerűen nem lett volna képes megbirkózni egy tradicionális, pedálos kerékpárral.