Fontos a vízminőség ellenőrzése

Számtalan területen van szükség precíz mérőműszerekre, például akkor, amikor az ivó- vagy kazánvíz vizsgálatát végzik a szakemberek. Magas precizitást igényel a vízminőség mérése és ahhoz, hogy az analízis során megszülető adatok maximális pontossággal álljanak rendelkezésre, színvonalas mérőműszerre van szükség.vízminőség

Komoly tudással büszkélkednek azok a műszerek, amelyeket az adwa.hu webáruház termékpalettájáról vásárolhatunk meg, ami tulajdonképpen a megbízhatóság megingathatatlan alappillére. Készletről vehető meg az AD31 – EC/TDS vízminőség mérő, aminek alkalmazásával könnyen kideríthető az ivóvizek minősége.

Állítani lehet benne a TDS szorzót és a hőmérsékletváltozót. Alacsony EC értékű oldatok mérésére van kifejlesztve ez a szerkezet. Kitűnően használható tiszta és akváriumi víz sótartalmának mérésére, továbbá víztisztítók és kazánvizek ellenőrzésére. Ugyanakkor talaj EC mérésére is kitűnő ez a vízminőség mérő eszköz, 0-4 mS/cm között. A használatához külön rendelhető kalibrálható oldat a webáruházból.