Gurulós állványok számos extrával

Látszólag nem is olyan nehéz megtervezni egy ilyen állványzatot. Laikus szemmel nézve, csak néhány fémcsövet kell összehegeszteni, amelyekre felmászva dolgozhatunk a magasban.

Gurulós állványok

Gurulós állványok

Ezt viszont olyan profikra bízni, mint amilyenek a Layher gurulós állványok tervezői. Közelebbről megvizsgálva ezeket a szerkezeteket, máris világossá válik, hogy mennyire alapos tervezés alapján készültek. Gondoltak a könnyű szállíthatóságra, az egyszerű összeállításra és a kifogástalan stabilitásra.

Ennek köszönhetően gyors és biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé. Ezáltal sokkal kevesebb erőfeszítésbe kerül a gurulós állványokon dolgozni. A lépcsőzetes terep ellenére sem kell lemondanunk a gurulós állványok előnyeiről, a kerekek menetes állíthatóságának köszönhetően. Nem mindegy, hogy miszerint választjuk ki a megfelelő modellt az adott feladathoz.

A gurulós állványok kerekei többféle burkolattal készülnek, ami jelentős lehet a terhelhetőség szempontjából. Figyelembe kell vennünk a helyszín adottságait is, mivel ez alapján határozható meg a megfelelő szerkezet kiválasztása.