Hatékonyan működő vizszűrő

A vízben lévő klór számtalan káros hatással bír, így ha szeretné ettől megóvni a bőrét, akkor érdemes beszerelni egy olyan szűrőberendezést, amelyik megoldja ezt a problémát. Zuhanyzás során a bőrünkön sokkal több káros anyag szívódik fel, mint gondolnánk. Egy professzionális vizszűrő klórmentessé varázsolja a vizet és ez a bőrünkön is azonnal észrevehetővé válik. A vezetékes vízben lévő klórmennyiség 90 százalékát képes kivonni.

vizszűrő

vizszűrő


Az első osztályú Aquasana vizszűrő hatásfoka kimagasló. A kétlépcsős technológiának köszönhetően, bármelyik típusú csaptelepre könnyedén rácsatlakoztatható.

A készülék eltávolítja a különböző kémiai anyagokat, így javítja a víz pH értékét. A vizszűrő 6 hónapig hatékonyan használható, ezt követően cserélni kell a benne lévő betétet. Amennyiben most rendeli meg, akkor 60 napos pénz visszafizetési garanciát kap mellé. Ha nem lenne megelégedve a termékkel, akkor nyugodtan küldje vissza és megkapja a szűrő teljes vételárát! A rendelés menete egyszerű, csak követni kell a Vízbarátok portál utasításait.