Kiváló minőségű tonhalpástétom

Ennek a terméknek a finom íze senkit sem hagy közömbösen. Nagyon tápláló és ízletes, mert jól megválasztott fűszerek hozzáadásával készül, amelyek fűszeres jegyet adnak és kiegészítik az ízt. Uzsonnára is kiváló a tonhalpástétom, mert energiát ad, de az ünnepi asztalon is elképesztő falat lesz.

Étkezések előételeként, pirítósra vagy kenyérre kenve könnyen elkészíthető, ízletes és táplálkozási szempontból kiegyensúlyozott javaslat. Ez a krémes készítmény kiváló fehérjeforrás és a halfogyasztás növelés kreatív módjának bizonyul. A tonhalpástétom összetevői egyszerűek, bio, tartósítószer- és GMO-mentesek. Nincs benne semmi más, csak prémiumminőségű tonhal, egészséges összetevőkkel kombinálva. Egyedi ízével ideális ropogós kenyérre, kekszre vagy teljes kiőrlésű pirítósra kenve.

Nyers zöldségrudacskákkal, például sárgarépával, zellerrel vagy uborkával tálalva mártogatósként is kiválóan működik. Ha éléskamrája megfelelően fel van töltve tonhalpástétommal, mindig elérhető közelségben lesz egy ízletes, kiegyensúlyozott és laktató étel.