Lucky Vampire Gang® tervezésű, egyedi póló

babaruha 19

Cégünk, a Lucky Vampire Gang®, olyan ruhadarabokat tervez és gyárt, amelyekkel igyekszünk egy kis színt és főleg vidámságot vinni az emberek életébe. Az általunk gyártott egyedi póló kollekciók babáknak, mamáknak és papáknak is készülnek. Sok szülő már unja a rajzfilmek figuráit vagy a mesehősöket a gyermek ruháin.

Ugyanígy érez a klasszikus rózsaszín illetve kék ruhákkal is, amelyekkel elárasztottak az üzletek. Ezért terveztünk olyan egyedi póló és egyéb kiegészítőkkel ellátott kollekciókat, amelyeket már egészen pici kortól lehet viselni. Sőt, rugdalózóink és sapkák is vannak a legkisebbek számára.

Ruhaválasztékunk egyre gazdagabb, hiszen a már meglévő modellek mellett, mindig jönnek valamilyen új ötletek, amelyek végeredményeként újabb egyedi póló kerül ki a műhelyből. A pólók minőségi pamut alapanyagból készülnek, amelyek szín- és formatartóak.

Kíméletes kezelés mellett, a pólóra nyomtatott minták sokáig megmaradnak, a festék nem kopik meg rajtuk, így a gyermeknél szükséges gyakori mosás sem tesz kárt ezekben a darabokban.