Puzzle tatami ütéscsillapító tulajdonsággal

Az edzőtermek padlóinak párnázása nemcsak pénzügyi szempontból fontos. A felszerelések és a súlyok otthoni vagy professzionális környezetben való tartása azt jelenti, hogy ideális helyet kell előkészíteni a használatukhoz. A puzzle tatami erre a célra készült. A feladata, hogy egy olyan réteget hozzon létre, ami védi a padlót és csökkenti az intenzív edzések során keletkező rezgéseket és zajt.puzzle tatami

A darabok általában több, speciálisan vágott négyszögből állnak, amelyeknek a szélei tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Az ilyen típusú puzzle tatami szőnyegek nagyszerű megoldást jelentenek a padló nagy területének egyenletes és hézagmentes lefedésére. Ezért, ha egy edzőtermet szerelünk fel vagy úgy döntünk, hogy több edzőeszközt állítunk fel otthon, ez lesz az optimális megoldás.

A puzzle tatamin való edzés maximális zaj- és rezgéscsillapítás lehetőségét biztosítja, ami különösen fontos a többemeletes házak és az aktív, kisgyermekes vagy idős családok esetében. Annak, aki a jövőben bővíteni kívánja az edzőtermét, a puzzle tatami remek befektetést jelent.