Sokoldalúan felhasználható fali rendszerek

Különböző sínrendszerek kiépítésével könnyebbé válik az üzletben lévő termékek árusítása, promoválása. Többféle kategóriákba osztva találjuk meg őket a www.tiszaferr.hu oldalon, így mindenki rálel az elképzeléseinek megfelelő fali sínrendszerre. A fali rendszerek üzleti polcokként használhatóak, de akár garázsokban, raktárhelyiségekben is nagyszerűen teljesítenek.

fali rendszerek

fali rendszerek


A fali rendszerek akár otthoni szekrényekbe is felszerelhetőek, ha plusz polcokra lenne szükség. A felhasználási módjuk annyira sokoldalú, hogy rengetegen döntenek ezen rendszerek mellett. Festeni igényeink szerint lehet, így tökéletesen alkalmazkodik a beszerelendő hely színéhez.

Egy- vagy kétsoros sínrendszer választható, többféle méretben. Ezen kívül, polctartókat igényeink szerint tudunk választani. Amikor egy boltba szeretnénk felszerelni a fali rendszerek valamelyikét, akkor ártartókat is vásároljunk mellé, hiszen ezeket majd egyszerűen rájuk lehet csatlakoztatni. Mindezeket egy helyről meg tudjuk vásárolni, ha a Tiszaferr Kft. weboldalára kattintunk.