Tartsuk kéznél a horgany sprayt!

Egy fém váz vagy bonyolultabb szerkezet átalakítása, megnagyobbítása során gyakran kerül megsértésre a korrodációtól védő felületi réteg. Ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor gyorsan megtörténhet a szerkezet gyengülése, hiszen a természeti erők fogást találnak a vázon és azt elkezdik erőteljesen roncsolni. Ennek elkerülése érdekében a horgany spray kiváló megoldás. A rendkívül magas cinktartalommal rendelkező termék kellő védelmet és alapos bevonatot biztosít.

Az apró szemcsék nagy nyomással kerülnek felvitelre, így azok jól beférkőznek a szűkebb helyekre is, ahova a hagyományos festék nem érne el. A horgany spray kimondottan kedvező áron megrendelhető a webaruhaz.ipari-segedanyagok.hu oldalról, és néhány nap alatt már kiszállításra is kerül.

Természetesen, nem csak javítási munkálatok esetén hatékony a horgany spray, mert bizonyos idő elteltével elengedhetetlen a védőréteg megújítása a megfelelő felületvédelem érdekében. Érdemes lehet akár több hasznos információt is megtudni a termékekről, és tartani otthon pár dobozzal belőle.