Vonóhorogra rögzíthető kerékpárszállító

Vigye magával a kerékpárját, bárhova is készül! Legyen egyszerű hétvégi szabadidős program vagy külföldi nyaralás, a kerékpárszállító segítségével a kétkerekűje is Önnel tarthat.

Kerékpárok kedvező áron

Kerékpárok kedvező áron

A tetőre vagy vonóhorogra szerelhető biciklitartók egy vagy több kerékpár szállítására alkalmasak, így ha esetleg a Balatont járná körbe bringával, bármikor meg tudja tenni. Tegye meg autóval az utat a magyar tengerre és tekerjen sajátos tempóban a kijelölt kerékpár útvonalon!

A kerékpárszállító ára nem vészes, főleg amiatt, hogy nem egyetlen alkalomra rendeli meg. Bármikor használhatja, ha Ön vagy családja a szabadban, otthonuktól kicsit messzebb szeretnének tekerni. Cégünk elsősorban a Menabo és Peruzzo gyártásában készült modelleket forgalmazza, igény szerint akár 4 bicikli szállítására alkalmas modellt.

Többségük dönthető, zárható, anyaga kiváló és tartós. Némelyik kerékpárszállító a kombi csomagtartó ajtajára fixálható és teljesen stabilan tartja meg a kocsira rögzített bicikliket. Tetőboxokat és hasznos alkatrészeket, kiegészítőket is forgalmazunk, nem beszélve a minőségi és kötelező védőruházatról.