A Bosszúállók film igazi kalandos mozizást ígér

Egyre népszerűbbek azok a filmek, amelyek egy-egy képregény sorozat alapján készültek. Ilyen többek között a Bosszúállók című alkotás is, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerét aratta a fantasy rajongók körében.

bosszúállókValójában ez nem is egy képregény sorozat alapján készült, hanem több szuperhősről szóló képregényt gyúrtak egybe a film alkotói. Így fordulhat elő, hogy ugyanabban a filmben találkozhatunk olyan figurákkal, mint a Vasember, Amerika kapitány, Thor vagy Bruce Banner, akinek az alteregója a Hihetetlen Hulk.

Az Ügynökségnek szüksége van ezekre a szuperhősökre, hogy megállítsák a Föld ellen tervezett űrbéli támadásokat. Ezért Nick Fury az Ügynökség vezetője összehívja a szuperhősöket és létrehozz egy szupercsapatot, ami a Bosszúállók névre hallgat.

A film igen kalandosra és akcióban dúsra sikeredett, így egyetlen pillanatot sem unatkozhatunk mellette. Tele van látványos jelenetekkel és frappáns beszólásokkal, így minden adott egy izgalmas filmhez. A Bosszúállók kiváló választás lehet a hosszú téli estéken, akár egy családi mozizáshoz is.