Mi a kollagén titka?

Mindenekelőtt azt kell megemlíteni, hogy egy olyan komplex fehérje, ami 19 féle aminosavat tartalmaz. A kollagén lényeges szerepet tölt be az öregedési folyamatok lassításában. A bőr egyik legfontosabb alkotóeleme. Megfelelő táplálkozással fokozható a termelődése.

kollagén

Kollagén

Ez azért fontos, mert az idő múlásával jelentős mértékben csökken a szintje. Ilyenkor a bőr megereszkedik, veszít rugalmasságából és megjelennek a ráncok. A napjainkban gyártott készítmények olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyekkel az imént említett problémák kezelhetőek. Read More

A Cluedo társasjáték tökéletes fejtörő

A közös időtöltés minden családban felkapott. A Cluedo társasjáték igazi klasszikus, amiben a játékosok egy rejtélyes gyilkosság megoldására törekednek, nyomokat gyűjtve és deduktív érveléssel azonosítva a gyilkost, a fegyvert és a bűntény helyszínét.

cluedo társasjáték

Cluedo társasjáték

A játékban a játékosok egy kastélyt ábrázoló táblán mozognak, nyomokat gyűjtenek és találgatnak a gyilkos kilétére vonatkozóan. A játékosoknak korlátozott számú körük van az információgyűjtésre és a találgatásokra. Az első játékos, aki helyesen megoldja a rejtélyt, megnyeri a játékot. Read More

pre workout

Mire jó a Pre Workout?

Edzeni kéne, de éppen a motiváció hiányzik? A mozgás helyett inkább a kanapén lazulnánk egy kicsit? Nos, ha hiányzik a plusz energia, akkor a Pre Workout készítmény meghozza a kedvet és az erőt is az edzéshez.

Mindnyájan tapasztaltuk már azt, hogy reggel még egészen biztosak voltunk abban, miszerint délután végigizzadunk egy kiadós edzést, de ez a kedv pont a tettek előtt hagy alább. Ez nem feltétlenül jelent lustaságot, hiszen például egy stresszes munkanap után valahol természetes a fáradtság. Read More

ékszertartó doboz

Az ékszertartó doboz rendkívül hasznos

Egy nagyon praktikus és esztétikus kialakítású kiegészítőről van szó, amire minden hölgynek szüksége van. Az ékszertartó doboz kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a kedvenc csecsebecséit megfelelően tudja tárolni.

Egy és több rekesszel bíró kivitelben egyaránt beszerezhető, szóval mindenki kedvére válogathat. Hatalmas a kínálat, szóval biztosan nem fog üres kézzel távozni. Nemcsak formavilágban, hanem színben, felépítésben és mintázatban is változatosak az árucikkek. Read More

tesztoszteron növelés

Tesztoszteron növelés királydinnyés készítményekkel

A férfiaknál 25 éves kor felett elkezd csökkenni a tesztoszteron szint. Ennek az elsődleges nemi hormonnak nemcsak az intimitás megélésben, de a fizikai teljesítmény mértékében is jelentős szerepe van. A tesztoszteron növelés a tapasztalatok alapján kihat az edzés hatékonyságára és a száraz izomtömeg növekedésére.

A tesztoszteron a haj és más szőrzetek kialakulásában is szerepet játszik, hiszen stimulálja a szőrnövekedést. Funkciókat lát el az izmokon kívül a csontokban és a bőrben is. A tesztoszteron hiánya számos panaszt produkál. Read More

steppelt kabát

A legtrendibb steppelt kabát itt kapható!

Úgy gondolod, hogy egy fekete télikabátból nem lehet többet kihozni, mint eddig? Akkor csekkold le a miniboxshop.hu webáruház steppelt kabát kínálatát! Az ebben szereplő termékek ugyanis igazán modernek, dögösek és természetesen rendkívül divatosak.

Nagyon fiatalosak és bármivel viselhetőek, ezért igazán praktikusak is. Sokan panaszkodnak arra, hogy a téli ruházatuk nehéz, alig lehet benne mozogni. A webshop termékei roppant könnyűek, ugyanakkor melegek is. Read More

caretero sport babakocsi

Caretero sport babakocsi többféle kivitelben

A babakocsik rengetegében nehéz eligazodni. Mi segítünk azzal, hogy adunk egy jó tippet a kezdő vagy már tapasztalt szülőknek. A Caretero sport babakocsi nemcsak a tulajdonságai miatt remek választás, hanem az ára miatt is. Az is a márka mellett szól, hogy hatalmas kínálatból lehet választani, amiben még a legigényesebbek is megtalálják a számításukat.

Lássuk, hogy miből lehet válogatni! A CARETERO Alfa golf babakocsi ultrakönnyű konstrukcióval rendelkezik, ezért könnyű vele a tömegközlekedés és összecsukott állapotban egyszerű a szállítás. Read More

bőrhatású nadrág

Bőrhatású nadrág a legfiatalabb divatrajongóknak

A lányok egyik kedvenc ruhadarabja viszonylag új a gyermekdivatban. Ezt megelőzően a felnőtt női ruhatár része volt. A 90-es évek közepén azonban a bőrhatású nadrág soha nem látott népszerűségre tett szert. Mostanra pedig gyakorlatilag kötelező darab a divatrajongók arzenáljában.

Egy pólóval együtt viselve ez az új dress code az óvodába járáshoz, a szabadtéri játékokhoz és a barátnőkkel való sétákhoz. Az iskolás lányok azért hordják szívesen a bőrhatású nadrágot, mert kényelmes benne futni és ugrálni. Read More

Szemészeti magánrendelés Budapesten – Mit érdemes tudnom bejelentkezés előtt?

Nyilván senkinek nem mindegy, hogy kinek a kezébe adja a szeme világát, amikor bejelentkezik egy szemészeti klinikára. Az is tény, hogy van miből válogatni, de mégis mi alapján lehet eldönteni, hogy jól választottunk-e? Színvonalas szolgáltatásban lesz részünk? Eredményes lesz a beavatkozás? Panasztól és kezeléstől függően több mindent is érdemes fejben tartani, mielőtt bejelentkezik egy budapesti szemészeti magánrendelőhöz (06 1 240 6334, 1126 Tartsay Vilmos u. 14.). Éppen ezért nem árt körültekintően eljárni.

szemészeti magánrendelő

Szemészeti magánrendelő

Sajnos sokan halogatják a dolgot, aztán amikor már nagyon kellemetlen a probléma, akkor találomra ráböknek egy szemészetre és minden utánajárás nélkül bejelentkeznek. Mi ezzel a gond? Egyrészt az, hogy nem érdemes csak ár alapján dönteni. Érdemes előzőleg megérdeklődni, hogy milyen referenciákat képes felmutatni az adott intézmény. Ez így nagyon körülményesnek tűnik, pedig nem mindegy, hogy milyen eljárással történik például a lézeres szemműtét. Ahogyan az sem mindegy, hogy milyen körülmények uralkodnak az adott szemészeti központban.

Read More

Az optikai füstérzékelő rendkívül érzékenyen reagál

Nyilvánvalóan Ön is szeretné biztosítani a háztartásának, családtagjainak és saját magának a maximális biztonságát, miközben az otthonukban tartózkodnak. Szerencsére, a modern technológia révén, a különféle okos megoldások tárháza szinte kiapadhatatlan.

optikai füstérzékelő

Optikai füstérzékelő

Hogy csak egyet említsünk, az optikai füstérzékelő is igen kifinomult műszer, ami a beépített hőmérséklet érzékelőnek köszönhetően nagyon gyorsan képes észlelni a lakásban keletkezett tüzet.

Read More