A bravúros Cadillac Escalade

Napjainkban azt mondják, hogy pénzzel mindent nem lehet megvenni, de ez így nem igaz, mert bizonyos erkölcsi dolgokat nem lehet. Azonban, ha valami olyat szeretnénk az életünkbe, ami feldobja a mindennapjainkat, akkor a legjobb választás a Cadillac Escalade.

Cadillac EscaladeHogy miért lehet ezt állítani róla? Azért, mert ez az autó több mint egy egyszerű gépjármű, ezt már nem is ebbe a kategóriába kell sorolni, ugyanis az autó erejét egy kisebb lovas-had erejével kell egyenlőnek értenünk. Képzeljük csak el, ahogyan egy hatalmas négyes fogat húz egy hintót.

Ezen négyes fogat mellé képzeljünk el még száz ugyanilyen fogatot. A látvány amit képzeletünk megteremt nekünk nem mindennapi, így van ez a Cadillac Escalade izomautóval is, hiszen 420 ló erejének eszenciája van a motorba sűrítve.

Ha az 1200-as években a hintó volt a „luxusjármű” akkor a XXI. században a Cadillac Escalade. A hatalmas motorhoz természetesen párosul minden, amit egy modern autóba megkövetel a rend. Akinek ilyen „hintója” van, annak garantált az erő, biztonság, luxus és mindezek mellé párosul a kényelem is.