A Brigade kamera életeket menthet

A precizitás és a pontosság minden munkaterületen alapelvárás, ezért egyre több olyan eszközt fejlesztenek ki, ami ezt hivatott biztosítani. A nagyszerű Topload kanálmérleg segítségével a rakodógépek a lehető legpontosabban meg tudják mérni, illetve nyilván tudják tartani a termékek tömegét, egyenként és összességében is.

Kanálmérleg markolókhoz

Kanálmérleg markolókhoz

Az eszközt nagyon könnyű kezelni, illetve áttekinthető és gyors mérlegjegy nyomtatást is el lehet végezni a pontos adatokról. A kanálmérleg kijelzője még sötét helyeken, illetve éjszakai körülmények között is betölti a funkcióját, mert a monitor gombjai megfelelő háttérvilágítással rendelkeznek. A gyors rakodáshoz és szállításhoz elengedhetetlen az adatok gyors rögzítése és ha szükséges a nyomtatása, ezért a kisebb tűzgépeknek is előnyösnek bizonyul a kanálmérleg alkalmazása.

A hbl.hu oldalon megtekinthetjük a terméket és annak részletes leírását, illetve tájékozódhatunk más termékekről is, amelyek mind-mind azt a célt szolgálják, hogy pontosan és hatékonyan dolgozzunk. A hatékonyság mellett, a biztonság egy másik fő szempont, ezért sok esetben a Brigade kamera révén elkerülhetőek a balesetek. Nem ritka az olyan eset sem, amikor gépjárművekben keletkezik kár vagy emberi sérülések és halálesetek történnek amiatt, hogy a sofőr nem látta jól a terepet. Ennek egyik legfőbb oka, hogy vannak olyan holtterek, amelyek a tükrökben egyáltalán nem látszanak.

A vezető látótere korlátozott, ezért a biztonság érdekében fontos a Brigade kamera alkalmazása, ami a vezető munkáját is segíti, illetve minden olyan tulajdon és személy épségét védi, akik körülötte vannak. Az úttesten való közlekedés során is hasznos, mert ezáltal megelőzhető a biciklisekkel, kisebb autókkal való ütközés és baleset. Az említett oldalon található Brigade kamera, lehet tolató vagy oldalkamera, első. Egytől-egyig azt a fontos célt szolgálják, hogy a vezetők minél nagyobb teret lássanak át, így elkerülve és megelőzve minden jellegű kellemetlenséget, ami a szűk látókörből adódna. Tehát elmondható, hogy nagyon hasznos eszköz.