A falon kívüli kapcsoló esetenként nélkülözhetetlen

A felhelyezése akkor jelent jó megoldást, ha a szerelvény beépítése alkalmával nem lehetséges a süllyesztés. A falon kívüli kapcsoló kialakítása révén, kimondottan egyszerűen szerelhető fel, speciális szerszámok nélkül. Beszerezhető IP védelemmel ellátott és anélküli variációban egyaránt.

Az utóbbit belső, száraz környezetben ajánlott alkalmazni, míg az előbbi kültéri használatra is tökéletesen megfelel, hiszen jól bírja az időjárási viszonyokat. Sokkal több helyen van rá szükség, mint ahogy elsőre gondolná az ember. Utólagos szerelésnél, faházaknál vagy panellakásoknál, ahol a körülmények nem engedik a süllyesztést, más szóba sem jöhet! A falon kívüli kapcsoló igencsak dekoratív. Különböző árnyalatokban szerezhető be, így kiválaszthatja az otthonába leginkább illő változatot.

A gyártásával, illetve a forgalmazásával sok híres márka foglalkozik, így nem meglepő, hogy óriási a kínálat. A megvásárlása online is kivitelezhető, amennyiben felkeresi a webáruházak egyikét. A falon kívüli kapcsoló tehát könnyen a birtokába kerülhet.