A kemény bőrönd elmaradhatatlan az utazások során

A vásárlásánál nagy a dilemma, hiszen mindenki a legjobb darab mellett szeretne dönteni. A kemény bőrönd a hidegebb és a melegebb évszakokra egyaránt ideális. Számtalan pozitív tulajdonsága van, ami miatt érdemes lecsapni rá. Meg kell említeni, hogy nem ázik be, így a nedvesség nem tesz kárt benne.

Bőröndök és utazótáskák kedvező áron

Bőröndök és utazótáskák kedvező áron

A legtöbb darab vízhatlan, erős anyagból készül, így minden helyzetben megállja a helyét. A kemény bőrönd rengeteg színben elérhető, így mindkét nem megtalálhatja azt a darabot, amelyikre szüksége van.

A belső beosztásáról sem szabad megfeledkezni. A kialakításának köszönhetően, mindkét oldalra pakolhat. A törékeny tárgyakat is elhelyezheti benne, hiszen nem kell attól tartania, hogy az utazás során azok megsérülnek vagy eltörnek. Mindegyik típus el van látva kerekkel, amelyek megkönnyítik a cipekedést.

A kemény bőrönd 4 darab kerékkel lett felszerelve. Célszerű mind a négyen húzni, hiszen ha nem megfelelően van használva, akkor tönkremehet. Ebben az esetben a garancia teljesen érvényét veszíti.