A kényelmes sarokkád

Sok esetben előfordulhat, hogy kimondottan a fürdőzés kedvelői vagyunk, de nincs mindig hatalmas hely a fürdőszobában. Ilyen esetekben jól jön a sarokkád, ami igazán helytakarékos módon simul bele a szobába anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el más termékektől. A lágy ívekkel kialakított termékek igazi stílust vihetnek az otthonunk ezen részébe.sarokkad,

Alkalmas ülőfelülettel is rendelkezhetnek, amelyekről könnyedén megoldható a lábmosás, ha éppen nem akarjuk egész testünket áztatni. A sarokkád fontos eleme az antibakteriális anyagszerkezet és a könnyen megtisztítható és bizonyos mechanikai hatásoknak ellenálló felület.

Előfordulhat, hogy csak egy gyors zuhanyzásra érünk rá, ezért a tervezők gondoltak a csúszásmentes kialakításra, ami megelőzi a baleseteket. Egy méretes sarokkád nagyon kellemes perceket okozhat a felhasználója számára, ezért érdemes jól kiválasztani, mert akár hosszú éveken keresztül kell kiszolgáljon minket. Kimondottan jó befektetésnek számít, főként olyankor, amikor egy teljesen új fürdőhelyiséget alakítunk ki.