A lézeres távolságmérő nagy segítség a célzásban

Aki már vett részt vadászaton az tudja, hogy a zsákmány becserkészése és leterítése nem is olyan egyszerű dolog, mint amilyennek első ránézésre tűnik. A célzás közben ugyanis nagyon sok zavaró tényező akadályozhatja a koncentrálást. Számításba kell venni a távolságot is, hiszen ez is befolyásolja a célzás pontosságát.

lezeres tavolsagmeroEnnek meghatározásában segíthet egy lézeres távolságmérő készülék, amelyik szinte minden vadász szaküzletben beszerezhető már. Amennyiben kényelemesebben szeretne vásárolni, akkor látogassa meg a katonadolog.hu webáruházat, ahol már igen kedvező áron megvásárolhatja a kiváló teljesítményű lézeres távolságmérő készüléket.

Ez egy igen egyszerű berendezés, ami a fény terjedési sebességének segítségével határozza meg a távolságot, a megfigyelő és a cél között. Használata igen egyszerű, nem igényel különösebb szaktudást.

Bár a lézeres távolságmérő nem fogja helyettünk leteríteni a prédát, de igen megkönnyítheti a célzást és nagyobb valószínűséggel találhatjuk el a zsákmányt. Próbálja ki Ön is, hogy ne csak bakot lőjön vadászat közben!