A műgyantapadló előnyeiről röviden

A betonpadlót már évek óta, számos területen sikerrel alkalmazzák. Rendkívül strapabíró, ezért a nagyobb raktárakban, csarnokokban, tornatermekben, sportpályákon ideális megoldásnak számít.

Műgyantapadló

Műgyantapadló

De az előnyök mellett, nem szabad megfeledkezni a hátrányokról sem. Mivel nem túl rugalmas, ezért lényeges a megfelelő dilatáció kialakítása. Az adott területen vagy helyiségen belül számolni kell a porral, ami a betonpadló miatt keletkezik. A mugyantapadlo.hu viszont egy különleges megoldást kínál a fent említett hátrányok leküzdésére.

A több rétegből álló műgyantapadló rugalmas, ezért nem kezd el repedezni, ráadásul teljesen víz- és vegyszerálló kivitelben is elérhető. Ideális például az autószerelő műhelyekben, mivel sokkal egyszerűbb a tisztántartása.

A lecsorgó olajfoltok nyomtalanul felmoshatóak. A mugyantapadlo.hu teljes szolgáltatást kínál, ami gyors és egyszerű, hiszen nincs szükség fugázásra, sem dilatáció kialakítására, hiszen ez az anyag, már önmagában kellően rugalmas. Higiéniai szempontból az alkalmazása ideális az élelmiszer- és gyógyszerraktárakban is.