A páramentesítők rendszeres használata

Ha ragaszkodunk a minőséghez, akkor válasszuk a Bolthely webáruház kínálatát, ahol csak professzionális termékekkel találkozhatunk. Itt például a páramentesítő berendezések széles választéka tárul elénk, ha otthonunkban gond van a magas páratartalommal. A páramentesítők használatával megszüntethető a kellemetlen penészedés jelensége is, hiszen a túl sok pára sajnos a penészfoltok megjelenéséhez vezet.

páramentesítők

páramentesítők

A készülék segít megszüntetni a légtérben keringő penész spórák jelenlétét. Mivel egy speciális páraszintmérő egységgel vannak ellátva, így a páramentesítők képesek egészséges mikroklímát kialakítani.

Egy felnőtt számára ez az érték ötven százalék között mozog, de kisgyermekek esetén, akár 65-re is felemelkedhet. A páramentesítők segítségével előbb a falak száradnak ki, majd a penész életképtelenné válik, elfeketedik, amit majd egyszerűen le lehet törölni. A páramentesítők rendszeres használatával megelőzhető az újabb penészedés kialakulása. Téli időszakban kifejezetten hasznos, hiszen akkor nagyobb valószínűséggel jelenik meg a penész.