A split klíma akár fűthet

Nem csak a hatalmas nyári forróság tud sokszor kellemetlen lenni, hanem a kora tavaszi és késő őszi hűvös hajnalok. Ezek ellen könnyedén lehet tenni egy split klíma felszerelésével. Ez a hasznos kis eszköz nem csak a hűtésre, hanem bizonyos mértékű fűtésre is gyorsan képes.split-klima

Sok előnye van, melyek közül a legnagyobb az lehet, hogy két részből tevődik össze. A külső ventilátor része a lakrészen kívül helyezkedik el, így nem zavarva működésével a bent végzett pihenést vagy éppen munkát. A belső elem pedig könnyedén felszerelhető bárhova, annak érdekében, hogy optimális mértékben tudjon üzemelni. Érdemes lehet szakember segítségét kérni, hogy megállapítsa, melyek azok a pontok a lakáson belül, ahova érdemes felszerelni a jó hatékonyság érdekében.

Mivel a split klíma esetében egy kültéri egységhez nyugodtan hozzá lehet illeszteni több beltérit, így akár olyan formában helyezhetjük el őket, hogy azok a maximális hűtési hatást érjék el. Minden szezon előtt érdemes lehet kisebb karbantartást elvégezni, hogy a későbbiekben minden jól működjön.