A testvaj használata ápolt külsőt eredményez

Nagyon fontos mindennapi teendő a kiszáradásra hajlamos és a nedvességhiányos bőr ápolása. Az érzékeny felhámot napi rendszerességgel szükséges hidratálni.

Ápolja a bőrt

Ápolja a bőrt

A természetes összetevőket tartalmazó testvaj gazdagon táplálja vitaminokkal és ásványi anyagokkal a száraz bőrfelületet. A testvaj egyaránt alkalmazható az arcon és az egész alkaton egyaránt. A kakaófa gyümölcséből készülő kence, a hidratálás mellett, finom, aranyló barnaságot kölcsönöz és ellenállhatatlan csokoládéillattal rendelkezik.

A melegebb hónapokban, a napsugarak veszélyesek is lehetnek, de a kiváló hidratáló képességgel bíró gyártmány napvédő krémként is kiválóan alkalmas. A bőrfelszínen vékony bevonatot képez, ami csökkenti a vízvesztést és nyugtatja az érzékeny felületet. Felveszi a harcot a striákkal és a felhám elváltozásaival, sőt, megfelelő a kismamák testének puhítására is.

A testvaj mindennapos használatának jóvoltából, rövid idő alatt eltünteti a meglévő hegeket, zsíros állagának köszönhetően pedig felgyorsítja a sebek gyógyulási idejét.