A vállalatok egyre nyitottabbak IT részlegük vagy szervereik kihelyezésére

A kis-, és középvállalatok számára a költséghatékony működés legalább olyan fontos, mint az, hogy hosszú távon is képesek legyenek a piacon eredményesen jelen lenni. Ez a mai verseny és a magas kiadások közepette bizony sokszor kihívás elé állítja a tulajdonosokat, de átgondolt döntésekkel akár jelentős összegeket is megspórolhatnak. Az a tendencia figyelhető meg napjainkban, hogy egyre gyakrabban helyezik ki a cégek IT részlegüket, vagy szervereiket, ezzel takarékossági és szakmai szempontokat is figyelembe véve.

DoclerNet Hosting

DoclerNet Hosting

 

A saját szerverteremmel bíró DoclerNet Hosting szerver hosting szolgáltatásánál is hasonlóak a tapasztalatok, ugyanis az elmúlt időszakban is sokan fordultak hasonló igényekkel a népszerű céghez. A szerver üzemeltetés, bérlés, domain regisztráció, és tárhely szolgáltatás kapcsán nagy gyakorlattal rendelkező szolgáltató tapasztalatai egyértelműen azt mutatják, hogy az elérhető árakat biztosító bérleti lehetőségek iránt fokozott igény mutatkozik manapság.

 

A cég egyébként profizmusának és az alkalmazottak szakmai hozzáértésének köszönheti sikereit, de természetesen a megbízhatóság, az adatbiztonságra való kiemelt figyelem, és a profi technikai háttér sem elhanyagolhatóak. Azok, akik biztos helyen szeretnék tudni adataikat, vagy a korszerű megoldások kínálta lehetőségeket használnák ki szerver üzemeltetés kapcsán, a DoclerNet ajánlatai között garantáltan találnak majd kedvükre valót.

A szolgáltató legfrissebb újítása, hogy már online bankkártyás fizetésre is lehetőséget kínál, így a fizetési kötelezettségeknek egyszerűen, gyorsan és biztonságosan tehetnek eleget azok, akik a megbízható minőségű szolgáltatások és a korrekt árak vonzó párosa mellett döntenek.