A Vredestein nyári gumi modelljei minden autóra megtalálhatóak

A gumiabroncs kiválasztásánál, főleg a biztonság, a tartósság és az ár a döntő tényező. De ha ezek mellett az egyedi kinézetet is előnyben részesíti, akkor mindenképpen a különleges megjelenésű Vredestein nyári gumi kínálatára lesz szüksége.

VredesteinnyarigumiA holland gumiabroncsokat gyártó cég már évek óta együtt dolgozik az olasz Giugiaro Design stúdióval. Velük terveztetik meg a gumiabroncsok mintázatát, így a kitűnő olasz stílust ötvözik a remek minőséggel.

A Vredestein nyári gumi között megtalálható a kis-, a közép- valamint a felsőkategóriás gépjárműkre való abroncs is. Sőt, gyártanak luxusautókra, terepjárókra és kisteherautókra való modelleket is. Ezek az abroncsok sorra nyerik a különböző gumiteszteket.

Ha nem is nyernek, akkor is ott vannak a dobogós helyek valamelyikén. Ez arról tanúskodik, hogy a Vredestein nyári gumi modelljei minden körülmények között megállják a helyüket. Megbízhatóak, tartósak és elegánsak. Alacsony zajszinttel rendelkeznek és kimagasló tapadást biztosítanak a járműnek.