A Xiaomi elektromos roller városi közlekedéshez

A márka elsősorban az okostelefonjairól ismert, viszont az utóbbi években egy új piacra is belépett. A Xiaomi elektromos roller kiemelkedik a társai közül, a letisztult és modern designjával. A fekete és szürke színek dominanciájával eleganciát sugároz.

Az alumíniumból készült váz nemcsak könnyű, de rendkívül tartós is, ebből kifolyólag nagyszerűen ellenáll az időjárás viszontagságainak és az intenzív használatnak. A teljesítménye tökéletes egyensúlyban van a hatótávolságával, lehetővé téve ezzel, hogy a felhasználó nagyobb távot is megtegyen egyetlen töltéssel.

A Xiaomi elektromos roller gyorsulás és végsebesség tekintetében is kielégíti az igényeket. Az erős fékek és a kiváló minőségi gumikerekek garantálják a biztonságos megállást. Az éjszakai közlekedéshez a LED világítás biztosítja a jó fényviszonyokat.

Az előnyei közé sorolható többek között az összecsukhatóság. A Xiaomi elektromos roller pár másodperc alatt egy kompakt méretű csomaggá alakítható, így könnyen szállítható és tárolható, amikor éppen nincs használatban.