Acana kutyatáp a kedvence egészségéért

Négylábú barátja nevelésében rendkívül fontos szempont, hogy biztosítsa a kisállat megfelelő táplálékát. Csak a legjobb ételek garantálhatják a szervezetnek a szükséges vitaminokat és elemeket, hozzásegítve az állatokat az erővel és energiával teli egészséges állapot eléréséhez. Az Acana kutyatáp a fejlődésben lévő és érett egyedek minden igényét figyelembe véve lett kifejlesztve.

Acana kutyatáp

Acana kutyatáp

A gyártó olyan magas hústartalmú eledeleket állít elő az állatok egészsége érdekében, amelyek tökéletesen kiegyensúlyozottak, magas fehérje és alacsony szénhidrátszint tartalmúak, ami biztosítja a kutyáknak szükséges nyomelemeket a megfelelő és egészséges táplálkozáshoz.

Az eledel bármilyen korú kutyának segít az egészséges test kialakításában, elősegítve a teljes potenciál elérését, hogy kedvence kirobbanó és életerős legyen. Az Acana kutyatáp sajátossága, hogy a felhasznált összes összetevőt Kanadában termesztik és dolgozzák fel, ahol kiváló az ökológia és magas színvonalú az állatok élelmiszereinek termelése.