AirPods tok karabinerrel felszerelve

Rendkívül korszerű szerkezet az AirPods, ami a fülhallgatók használatát alapjaiban változtatja meg, éppen ezért a technika vívmányainak kedvelői rendelkeznek ilyen eszközzel.

De nagyon kell vigyázni rá, ha hosszú ideig akarjuk hasznát venni, az AirPods tok típusok éppen ezért jelentek meg a piacon. Amikor a tulajdonosa kiveszi a töltőtokból, azonnal bekapcsol és csatlakozik a készülékhez, ha a fülébe teszi, elindul a hang, amikor kiveszi, máris leáll.

Nagyon modern szerkezetről beszélünk, aminek a védelmét biztosítani kell! A smartdiszkont.hu webshop gazdag kínálatában színvonalas AirPods tok fajták találhatóak meg, számtalan színben és különböző kialakításban.

Kitűnő választás lehet például a Spigen La Manon barna bőr AirPods tok, ami ultra vékony bőrből készült. Ezt a darabot jelenleg akciósan, 29% árkedvezménnyel lehet megvenni. De másfajta tokok is vannak a felhozatalban, egyesek szilikonból készültek, karabinerrel ellátva. Maximális biztonságot nyújt az apró eszköznek, ezért tanácsos beszereznie Önnek is!