Az American Tourister bőrönd 4 keréken gurul

Arról nincsenek információink, hogy a kereket pontosan ki vagy kik, illetve mikor találták felé. Sőt, igazából azt sem tudjuk, hogy bárki is feltalálta vagy egyszerűen csak kialakult az idők során. Az viszont bizonyos, hogy mára az élet minden területen nagy hasznát vesszük. Manapság a kofferek jelentős részén van kerék, egy American Tourister bőrönd összesen 4 darabot kap, hogy a lehető legkönnyebb legyen a csomagunk mozgatása.American Tourister bőrönd

Nem úri huncutság az apró kerék felszerelése, nagyon is funkcionális kiegészítő. Mert ugye addig nincs nagy gond, amíg az ember csak papírkönnyű dolgokat csomagol be. Amint nehezebb dolgok is az American Tourister bőröndbe kerülnek, értelmet nyernek a görgők.

Nehéz koffert vinni távolra, metrón le, majd fel, átszállni másik típusú járműre, vinni a taxihoz, lépcsőházban fel vagy éppen le. Ezért (is) kell a kerék egy bármilyen méretű, valós utazásra tervezett tároló alkalmatosságra. Négyre pedig azért van szükség, hogy még könnyebb legyen mozgatni, amit már nem szívesen emelnénk meg.