Az Angry Birds jó unaloműző

Az okos telefonok világát éljük. Szinte minden második embernek érintőképernyős telefonja van, főleg a fiatalabb generációnak. Rengeteg hasznuk van, hiszen könnyed kezelés, képkészítés, zenehallgatás, filmnézés, programjegyzés, teendők vizsgálata és még sorolhatnánk, hogy mi mindenre jó egy okostelefon. A szórakozás, a pár percnyi űr kitöltése nagyon sok embernek fontos. Játékok, szórakoztató oldalak ezrei várják a fogyasztókat. Az egyik legfelkapottabb játék az Angry Birds, ami a Rovio fejlesztő találmánya. Eme játék már sok ezer ember figyelmét kötötte le, gyermekekét és felnőttekét egyaránt. Nagyszerű élményt nyújt, amikor kell várni valakire vagy csak akad egy tíz perces szünet, amit nincs mivel eltölteni. Azonban, az Angry Birds könnyedén lekötheti a figyelmet akár órákra is.

Angry Birds

Angry Birds

A telefonos játékok lényege a szórakozás, ami egyre kevesebb időt igényel a mai világban. Természetesen nem szociális hajlamra utal a telefon állandó használata, azonban vannak olyan pillanatok, amikor nem tudjuk mással elütni az időt. Az Angry Birds lényege a taktikázás, hiszen madarakkal támadunk a disznókra, így szerezve pontot. Méreg madarak névre hallgató játék rendkívül szórakoztató. Mérges kinézetű rajzolt állatokkal játszunk, amelyek néhol nagyon komikusan hatnak. Az Angry Birds különféle pályákra vetíti a figyelmünket, folytonos fejlődés és haladás jellemzi a játékost.

Ahogy halad a szintekkel, annál többféle madarat kap, amelyeknek különféle képességük van. Android, IOS és Windows alapú telefonokra egyaránt letölthető és teljesen ingyenes. Pár perc alatt a telefonra kerül és akár órákat eltölthetünk vele. A színes madarak és tematikus pályák nagyon sok élvezetet nyújtanak. Karácsonyi, húsvéti, kínai témájú díszítések is megjelennek. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, sok ember tetszését nyerte el az évek során. Az Angry Birds egy nagyszerű alkotás. Amennyiben Önnek is van egy kis szabadideje és szereti a telefont játékra használni, mindenképpen érdemes kipróbálnia ezt a játékot.