Az arctisztító gél legfontosabb előnyei

A mindennapos bőrápolás egyik legfontosabb lépése az alapos tisztítás. Csak így szabadítható meg a bőr a szennyeződésektől, sminktől és egyéb negatív anyagoktól. Hogy ez a procedúra a lehető leghatékonyabb legyen, megéri bevetni egy arctisztító gél szert, aminek köszönhetően a bőr egyből fellélegzik és egyszerűbben felszívódnak a natúrkozmetikumokból származó értékes hatóanyagok.

arctisztító gél

Arctisztító gél

Azért annyira fontos az arctisztító gél, mert ez alaposan el tudja távolítani a bőr felszínéről a felesleges faggyút. Mindezt úgy teszi, hogy egy cseppet sem szárítja a bőrt. Melyik termék mellett érdemes dönteni? Számtalan embernek bevált már a MediNatural C-vitaminos arctisztító gél, ami egy csepp alkoholt sem tartalmaz, illetve erős zsíroldóktól is mentes.

Kizárólag bőrvédő összetevőkkel rendelkezik, ezáltal kíméli a bőrt és segít megőrizni a nedvességtartalmát. A C-vitamin mellett, ott van még a hialuronsav, a Gotu Cola, az E-vitamin, az Aloe vera, amelyek egyenként hozzájárulnak a bőr hidratáltságához. Az antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően pedig védeni tudják a bőrt a káros hatásoktól szemben.

Az arctisztító gél rendszeres használatával az öregedési folyamatok is lelassíthatóak. A hatóanyagoknak köszönhetően, sikerült egy olyan kiváló terméket megalkotni, ami egyedülállónak mondható a maga kategóriáján belül és része az anti-aging termékcsaládnak.

Minden, amit a niacinamide hatóanyagról tudni kell

A MediNatural egyéb bőrápoló szereket is forgalmaz, például olyam szérumokat, amivel a bőr szépsége és egészsége éveken keresztül megtartható. Az efféle szérumok legfőbb komponense a niacinamide, egy forradalmi hatóanyag, ami támogatja a bőrműködést. A szérumban található biotechnológiai eljárásokkal, növényi forrásokból, fermentációs folyamatok során nyert kismolekulájú hialuronsav a regenerációban és a mélyhidratálásban támogatja a bőrt.

A folyamatot segíti a niacinamide, aminek köszönhetően az anyag a bőr mélyebb rétegeibe is be tud jutni, garantálva így a rugalmasságot és a megfelelő hidratáltságot. A MediNatural szérum a niacinamide hatóanyag tartalmának hála, igen sok bőrproblémára megoldást nyújt.