Baba napozó a kényelmes nyárért

Itt a nyár és ez természetesen a gyermekeket is érinti. A nagy melegben van csak igazán igény a rövidnadrágokra, trikókra, kisgyermekek körében pedig a baba napozó hódíthat. Amikor a hőmérséklet már 20 fok fölé kúszik, szeret az ember kiülni vagy éppen feküdni egy jó könyvvel. A kisgyermekes szülők viszont miért ne vihetnék ki magukkal a gyermeket is?!

baba napozó

Baba napozó

Erre a célra a piciknek jó választás lehet a baba napozó, ami magas pamuttartalmának köszönhetően remekül szellőzik, így jól érzi majd magát benne. Oda kell figyelni, hogy a piciket ne érje tűző Nap, éppen ezért jó ha van rajtuk egy kényelmes és könnyed ruha, amiben egyszerűen mozoghatnak és játszhatnak egyaránt.

A Pindurka áruház által kínált legtöbb baba napozó jellemzően kezeslábas, ami rövid láb- és ujjrésszel rendelkezik. Alul patenttal lehet rögzíteni, hogy a pelenkát hordóknak is valóban könnyű legyen benne a lét. A színes kínálatban fellelhető vidám darabok a piciknek éppen úgy örömet okoznak a puszta látványukkal, mint a szülőknek.