Döntse el, hogy illik-e Önhöz a kiszemelt parfüm!

A kellemes küllem és az ígéretes vonzódás egyik receptje az ápoltság. Az igénytelen külső senkit sem kecsegtet, így oda kell figyelni a rendszeres tisztálkodásra, a divatra, illetve a megfelelő kozmetikumok használatára. A parfüm fontos szerepet tölt be. Minden egyes alkotóeleme gondosan van kiválasztva, szakértők által összeállítva.parfum

Egy illatszer sokat dobhat valakinek a személyiségén, az első benyomáskor mindenképp meghatározó lehet. Éppen ezért parfüm vásárláskor nem szabad rögtön az első üvegcsét a kosárba tenni, hisz ez a döntés megalapozott kell legyen. Arra is oda kell figyelni, hogy illik-e a korhoz, stílushoz, sőt, egy adott alkalomhoz is.

Amikor valaki besétál egy drogériába, és tetszését elnyeri egy illat, a lényeg, hogy ne az első permetezés alapján döntsön, ugyanis három illatárnyalat létezik. Az első, természetesen, a fújáskor jelentkezik, a második körülbelül fél óra elteltével, míg a parfüm igazi illata 2-3 óra múlva bújik elő. Ha ez utóbbi során is továbbra fennáll a szerelem, előkerülhet a pénztárca is.