Egyéni felhasználású trikók pólónyomtatással

Nem is lehet annál jobban kezdeni a reggelt, mint a saját egyedi bögréből inni a finom kávét vagy épp a teát. A bögre nyomtatás révén, a szakértők olyan modellt is el tudnak készíteni, amelyiken rajta van a tulajdonosának a kedvenc mottója, film vagy sorozat karaktere.

bögre nyomtatás

Bögre nyomtatás

A fényképes bögre nyomtatás nagyon felkapott manapság és bizony jobb eredményt garantál, mint az a bizonyos matricás technika. A tartósság mindenképp biztosított, a bögrék mosogathatóak 60°C fokig, illetve nyugodtan használhatóak a mikrohullámú sütőben is.

Melyik cég biztosítja ezt a szolgáltatást? Nyugodtan fel lehet keresni az A.A. Miller nyomdát. Itt szakemberek kisujjában van a bögre nyomtatás tudománya, ami azt jelenti, hogy tökéletes munkát tudnak végezni.

Azt minden kliensnek tudnia kell, hogy az egyedi fényképes bögrék elkészítési ára nem tartalmazza a hozott fotó retusálását és méretre alakítását. Persze a bögre nyomtatás sikere nemcsak attól függ, hogy a munkatársak tapasztaltak és modern gépekkel dolgoznak.

Az is kell a tökéletes végeredményhez, hogy a megrendelő által beküldött digitális anyag jó minőségű és minimum 300-600Kb méretű, illetve JPG, TIFF, BMP, PDF formátumban legyen. Nem mellesleg a kollégák még papír alapú képekkel is tudnak dolgozni, hiszen ezeket be tudják szkennelni.

Nyilván nem meglepő módon, a pólónyomtatás szolgáltatást is biztosítani tudják a kollégák, gyors vállalási határidővel, kis és nagy példányszámban egyaránt. A pólónyomtatás során is megannyi grafikával, logóval el tudják látni a terméket.

Az egyedi pólók manapság az élet számos területén hasznos és népszerű ruházati megoldások, legyen szó egyéni vagy céges felhasználásról. A pólónyomtatás mellett egyesek azért döntenek, mert szükségük van munkaruházatra vagy épp formaruházatra, egy egyedi logóval vagy emblémával ellátva.

A pólónyomtatás során megkaphatóak az egyéni felhasználású nyomott trikók, amiket bátran lehet használni névnapokra, szilveszterkor, legény-lánybúcsúkra és megannyi más eseményre. Aki még többet akar megtudni ezekről, az látogasson el bátran a aamillernyomda.hu weboldalra!