Festék helyett tapéta, az egyszerű de szép megoldások kedvelőinek

Otthonunk arculatát évekre is meghatározhatja, hogy milyen festést vagy más, a falakra felvihető burkolatot választunk ki. A festékekkel sok esetben az a gond, hogy aránylag hamar koszolódnak, így a falak relatíve rövid idő alatt kopottá, elhanyagolt külleművé válnak.

sved tapetaEzzel szemben a svéd tapéta könnyen tisztítható és az esetleges sérülése is egyszerűen helyrehozható, hiszen nem kell egy egész falat újra ragasztani, csak az adott területet.

A svéd tapéta, nemcsak strapabíró, tartós anyagból készül, de a színek, formák, minták és stílusok szinte végtelen változatát nyújtja azoknak, akik szeretik a változatosságot az otthonuk díszítése során.

Rusztikus vagy minimalista, természet közeli vagy posztmodern, a svéd tapéta minden ízlést kielégít, a rendkívül ötletgazdag változataival, amelyek széppé, otthonossá, kellemes hangulatúvá varázsolják az otthonainkat. A tapéta különösen jó választás a kisgyermekes családok számára, hiszen az apró kezek munkáját is jól bírja ez a fajta belső dekoráció.