Fontos a szerverek virtualizálása

Vannak olyan fontos, kritikusnak mondható adatok, amelyeket mindenképpen szeretne megóvni a rosszakaróktól? Ez esetben ne vásároljon magának szervert, hanem inkább béreljen egyet, adatforgalmának megfelelően!

VPN szerver bérlés olcsón

VPN szerver bérlés olcsón

A vpn szerver bérlés olcsón elérhető az Invitel cégnél. Ezen kívül az is fontos, hogy jó minőségű alkatrészekből összeállított szervereken történik az adattárolás. Az Invitel odafigyel ügyfeleire, hiszen sok vállalkozó számára lényeges, hogy miként is védik meg adataikat.

Ne alkalmazzon saját szervert, hiszen nem tudja majd kihasználni a teljes kapacitását, inkább béreljen, mivel a statisztikák azt mutatják, hogy a vállalkozások saját szerverük 30 %-át használják csak ki. Felvetődhet Önben a kérdés, hogy miért is éri meg virtualizálni a szervereit? A válasz a következőképpen hangzik. A vpn szerver bérlés olcsón igényelhető, ráadásul 24/7 órás dedikált operátorcsapat végzi a karbantartást. A virtuális szerver automonitoring rendszerrel van ellátva, ami gyors és hatékony hibaelhárítást tesz lehetővé. Sőt! Az Invitel az igényeihez mérten egyénre szabja a bérleti konstrukció költségeit.