Igény szerint választható gyémánt körkivágó

Ma már teljesen új távlatok nyíltak a lakásfelújítás és építkezés keretein belül. Azon túl, hogy kiváló minőségű és tartós alapanyagokkal lehet dolgozni, az ezekhez szükséges professzionális szerszámok szintén elérhetőek a piacon. A nagy átütőképességgel bíró gyémánt körkivágó ebből a szempontból kiemelt helyen található.gyémánt körkivágó

A díszes mázzal rendelkező, égetett kerámialapok korszaka lassan hanyatlóban van, amiket a természetes anyagok váltanak fel. Legyen az márvány, gránit, a formázáshoz az eddig bevált módszerek olykor kevésnek bizonyulnak. A gyémánt körkivágó egyszerűen megbirkózik az 1 cm vastagságot meghaladó burkolóelemekkel is.

A gyorsaság mellett, a hosszú élettartam, minimális anyagveszteség egyaránt biztosított. Többféle átmérő választható annak tekintetében, hogy mekkora lyukra van szükség. A TLS forgalmazásában lévő összes gyémánt körkivágó rászolgál a szakemberek bizalmára, amit a gyakorlatban bizonyítanak. Igény szerint válogatni lehet száraz és vizes körülmények között használható típusokból, mindezt kedvező áron.