Ilyen egy jó betonkerítés

Bár sokan ódzkodnak tőle, mivel a köztudatban téves elképzelések keringenek róla. Azonban a betonkerítés előnye, hogy rendkívül fantáziadús módon valósítható meg, ha pedig kertes házban élünk, mondhatni elengedhetetlen kiegészítő-védelmi elem.

betonkerítésRáadásul a betonkerítés kapcsán érdemes tudni, hogy funkcióját tekintve jóval strapabíróbb, ugyanis masszív kialakításának köszönhetően, sokkal jobban tűri az időjárás viszontagságait, ellenáll a korróziónak illetve kezelése is jóval egyszerűbb.

Tervezési lehetőségben is bővelkedik, változatosságának köszönhetően pedig, a design szempontjából sem elhanyagolható. Ha pedig ez nem volna elég, fontos megemlíteni, hogy a védelem szempontjából is kiemelt szereppel bír, hiszen építési magasságának függvényében kiválóan véd a kíváncsiskodó tekintetektől, de a betörők is nehezen jutnak át rajta.

Mindezen felül, remek zajszűrőként is működik, így forgalmas útszakaszok mellett, kiváló lehetőséget biztosít a nyugalomhoz. A betonkerítés rendszerek ráadásul környezetbarát kivitelűek, hiszen a beton természetes építőanyag.