Infraszaunába zárt egészségmegőrzés

Alakformálás, bőrregenerálás, stressz oldás, méregtelenítő és élénkítő hatás. Többek között ezek a legkedveltebb okok, amiért az infraszauna használata mellett döntünk. Az infravörös sugarak sok mindenben a hasznunkra vannak, miközben mi csak kényelmesen üldögélünk és ellazulunk a kabinban.infraszauna

Edzésben tartják a szervezetünket a testhőmérséklet emelkedésének köszönhetően, ezért az immunrendszer egészséges működéséhez is hozzájárulnak. Segítik a sejt regenerálódását, így frissül és fiatalodik a bőrünk. Kiválóak a nők rémálmaként ismert cellulitisz ellen is, mivel a hőt a bőr szöveteinek mélyére is képesek eljuttatni.

Fokozzák a vérkeringést, ezáltal a méreganyagok könnyebben távoznak a szervezetünkből. A legmodernebb típusú infraszauna már zenével és fényterápiával is fel van szerelve, a tökéletes relaxáció elérése érdekében. Ha a fent említett érvek még nem elegendőek ahhoz, hogy rávegyük magunkat a beszerzésre, akkor talán a könnyű telepíthetőség és az alacsony fogyasztás már biztosan meggyőznek bennünket.