Ismerkedjünk meg a különböző USB kábelekkel!

Telefonvásárlásnál általában több tartozékot is kapunk. Nemcsak a töltéshez jó az USB kábel, hanem a fájlok átviteléhez is a számítógépre. Ma már minden dobozban megtaláljuk, mivel az összes töltő így épül fel. Ennek előnye, hogy nem kell külön beszerezni, mint pár évvel ezelőtt.USB kábel

Ezeknek a kábeleknek több fajtáját ismerjük, de az elmondható róluk, hogy az egyik végük mindig az USB csatlakozó, amit a számítógépbe vagy a töltőbe kell bedugni. Másik vége a telefonba megy, így három fajtáját is megkülönböztetjük. A régi a micro USB kábel, ami az Android telefonoknál és tableteknél is megjelent. A másik az Apple márkához tartozó termékek csatlakozója.

Azonban bevezették a legújabb Type-C fajtát, aminek sokkal könnyebb a használata és egyesíti az Android és Apple termékeket. Ezek után nem számít, hogy milyen telefonunk van, hiszen ugyanaz a kábel jó lesz. Sokkal könnyebbé válik így a fájlok áthelyezése és nem kell a bemenetekkel bajlódni. A blitzwolf.hu oldalon több USB kábel között is válogathatunk.