Kocsicipő az apró lábacskákra

Amikor az idő alkalmassá válik városnézésre vagy a természetben történő barangolásokra, a legtöbb édesanya sétálni indul a babájával. Ehhez viszont meg kell teremteni a megfelelő feltételeket, például egy biztonságot és kényelmet garantáló kocsicipő megvétele által. Ez a kellék ugyanis megvédi a kis lábacskákat, ha a kicsi lelkesen, kacagva babatáncot jár vagy odacsapkodja a kocsihoz.

kocsicipő

Kényelmes kocsicipő

Semmilyen negatív következménytől nem kell tartani, ha kocsicipőt használunk. Ezek a lábbelik kifejezetten a babakocsis tartózkodás idejére lettek kifejlesztve, de a lakásban is megállják a helyüket. Viszont kinti körülmények közé nem ajánlott alkalmazni, ezt figyelembe kell venni!

A lyamar.hu webáruház rengeteg kocsicipő modellt kínál eladásra, ezek között megtalálhatóak a zebramintás, tépőzáras kivitelek, nagyon sok színben. Kapható a pici lábaira a hőségben kellemesen szellőző szandál is. Ebben a webshopban bármelyik típust be lehet szerezni. Vegyen Ön is egy-két párat a kicsinyének, hadd rúgkapáljon szabadon a babakocsiban!