Köptető felnőtteknek, gyermekeknek

A megfázás, a szélsőséges időjárásnak tulajdoníthatóan, elég gyakran jelent komoly problémát nemcsak a gyermekeknél, hanem a felnőttek esetében is. A meleg tea, a torma, hagyma, fokhagyma nem mindig eléggé hatásos, ilyenkor pedig gyógyszerekre is szükség van, de a köptető sem maradhat ki a készletből. Mindenkinek más-más orvosság hozza meg a várt enyhülést.

Köptető szirup

A NeoCitran terméket rengetegen használják. Ez nem vényköteles lévén, már az internetről is megrendelhető, ráadásul többféle van belőle a ligetpatika.hu online gyógyszertárban. A NeoCitran Max köptetővel kiváló választás lehet felnőtteknek, ha gyors eredményt akarnak elérni, mert másnap, harmadnap már dolgozniuk kell.

Természetesen más köptető is megvásárolható ebből a patikából. Ha belép a honlapra, megtekintheti a teljes felhozatalt, amiből rögtön kiválaszthatja azokat a készítményeket, amelyek a lehető leghamarabb meghozzák az enyhülést a megfázás tünetei ellen. A köptető és egyéb gyógyír megrendelése csupán néhány kattintásba kerül.