A körömdíszítő színesebbé varázsolja a hétköznapokat

Minden hölgy tisztában van azzal, hogy a kezek a személyiségről árulkodnak. Éppen ezért igyekeznek odafigyelni arra, hogy kézfejük puha, a körmeik pedig ápoltak legyenek. A körömdíszítő többféle verzióban elérhető és mindenki saját ízlése alapján válogathat közülük, hiszen tengernyi változat létezik.

Körömdíszítő

Körömdíszítő

Pár mozdulattal színesebbé és vidámabbá lehet varázsolni nem csupán a saját lelket, hanem a környezetet is. A díszek egyébként alkalmazhatóak egyszerű körömlakkon, de gél lakkon is.

Ez utóbbi manapság lankadatlan sikereket ér el és nők százezrei hagyják faképnél a körömlakkot, az UV zselés lakk mellett döntsenek. A körömdíszítőt a második rétegre kell felvinni, az első kettő ugyanis az alapot képezi. A tartósság kedvéért, a fedőlakk következik, majd fixálóval el lehet távolítani a ragacsos részeket.

Ahogy a szer neve is jelzi, ez a folyadék biztosítja a törhetetlen strapabíróságot. Aki nem szeretne sokat költeni szakemberre és okos befektetésre készül, érdemes megpróbálkoznia egy induló készlettel, ami mellé körömdíszítőt is vásárolhat.